Tricouri personalizate unice Sooters Fie vorba de cadouri sau de uniforme haioase pentru tine și amicii tăi

Vrei să imortalizezi cele mai frumoase amintiri pe un tricou personalizat? Alege o fotografie, iar noi îți creăm un tricou, pe care oricine îl va purta cu drag.

Surprinde-ți prietenii sau persoanele drage ție cu un tricou personalizat cu o fotografie superbă!

Fotografia aleasă de tine va fi imprimată pe o materie de calitate superioară, iar datorită tehnologiei speciale, imaginea rămâne vie și rezistentă și după mai multe spălări. Mai mult, tricourile noastre se pot spăla și cu mașina de spălat. Avem la dispoziție diferite modele, culori și mărimi, atât pentru femei și bărbați, cât și pentru copii. Mărimile sunt disponibile de la XS la XXL.

Decorează tricoul pe care vrei să-l dăruiești, cu cele mai plăcute amintiri comune.Poți folosi chiar și două fotografii pe un tricou, și poți decide dacă dorești și o ramă specială pentru acestea.

Tricou personalizat pentru femei

Tricou personalizat pentru femei

Ești un trendsetter? Exprimă-te cu un tricou superb! Vrei să surprinzi pe cineva drag? Păstrează amintirile comune într-un mod inedit. De la mărimea S.

Află mai mult »
Tricou cu fotografie pentru bărbaţi

Tricou cu fotografie pentru bărbaţi

Proiectează un tricou cu grafică și text unic. Să fie în centrul atenției eroul tău preferat sau cea mai bună echipă de fotbal. Disponibil în culorile alb și negru.

Află mai mult
Tricouri design

Tricouri design

Nu vrei să-ți revezi tricoul pe stradă? Nu mai ai idei? Alege din modelele și textele noastre creative! Găsește tricoul care te reprezintă și comandă-l chiar acum!

Află mai mult »
Tricou personalizat pentru copii

Tricou personalizat pentru copii

Caracterul se formează deja din copilărie. Surprinde-ți copilul cu un cadou special! Dăruiește-i zâmbete senine, oferindu-i un tricou cu poza lui preferată.

Află mai mult

Crează-ți un tricou unic!

Hai pe platforma de proiectare! »
Cum ajunge la tine?

Cum ajunge la tine?

Comenzile tale plasate online îţi vor fi livrate prin firma de curierat rapid GLS, în 4-5 zile lucrătoare. Curierul rapid livrează de luni până vineri între orele 8-17.

Valoarea comenziiLivrat prin curierat GLS
Până la 200 Ron25 RON
Peste  200 RonGratuit
  • Livrarea produselor comandate se realizează prin curierat rapid.
  • Durata livrării este de 4-5 zile.
  • Te rugăm să bifezi intervalul orar când poți prelua comanda.
  • Livrarea se efectuează de luni până vineri între orele 08.00 - 17.00.