Tricouri inedite

Vestimentaţia este un mod de a ne exprima personalitatea, stilul sau comunitatea pe care o reprezentăm. Cel mai des, ne alegem tricourile cu mare grijă, deoarece acestea sunt accesoriile care ies în evidenţă atunci când ne întâlnim cu cineva.

Tricouri unic personalizate pentru firme

În zilele noastre nu mai constituie o raritate faptul că şi firmele mai mici pentru a realiza o imagine comună, îţi echipează angajaţii cu uniforme. Procedura e foarte bună, deoarece la fiecare întrevedere, tricourile inscripţionate rămân cel mai bine întipărite în memoria partenerilor.
Dacă vrem să evităm ca în memoria partenerilor să nu rămână nişte tricouri cu imagini şi texte uzate, decolorate pe un material uzat, să alegem oferta Sooters.

Tricourile sunt confecţionate din materiale rezistente, care chiar şi după spălări frecvente îşi păstrează calitatea. Deasemeni, şi imprimările şi siglele suportă cu brio chiar şi spălările cu maşina. O reclamă mai bună ca aceasta nici că e nevoie.

Tricoul pe care nu-l întâlneşti la tot pasul

Tricourile cu imprimări de texte unice nu pot fi comandate numai din partea firmelor. Ai tu o idee bună realizabilă? Aplic-o pe tricou.

Tricourile cu design câştigă teren tot mai mare în lumea modei, creaţiile unice fiind mereu în top. Iată ocazia să devenim proprii noştri creatori şi să modelăm obiectul ales cum ne place.
După alegerea dimensiunii şi a culorii, putem aplica textul şi fotografia, pe care le vom aşeza înt-o combinaţie plăcută, cu ajutorul unei platforme de editare online.
Dacă totuşi nu ne simţim îndeajuns de creativi pentru a ne realiza ceva propriu, putem apela la modelele cu fotografii şi texte oferite de Sooters.

Există o gamă largă de modele, dar pentru o petrecere a burlacilor sau burlăciţelor vă oferim: asocierea Mr şi Mrs, sau He`s mine, she`s mine. Şi asta nu e tot, dat fiind că printre preferinţele noastre mai există şi tricourile pentru festivaluri şi cele cu inscripţii haioase.

Am rezervat surprize şi pentru suporterii noştri sportivi, având posibilitatea să-şi aleagă tricouri cu numele echipei preferate sau cu texte personalizate. Chiar şi unui împătimit al fotbalului îi putem oferi un superb cadou surpriză, denumirea echipei preferate, alături de numele său şi data lui de naştere.
Acestea fiind spuse, îţi dorim succes în a-ți alcătui propria garderobă cu ajutorul tricourilor personalizate.

Blog Sooters

Mai multe interesante blog posturi
Cum să ne orientăm în labirintul dimensiunilor fotografiilor?

Cum să ne orientăm în labirintul dimensiunilor fotografiilor?

Cum să ne orientăm în labirintul dimensiunilor fotografiilor? Orientarea în lumea digitală nu este întotdeauna simplă. La fel, ca nici în lumea fotografiilor, având în vedere importanța mărimii sau rezoluției, când vine vorba de developarea acestora. Tocmai din acest motiv, acum vă ajutăm cu informațiile practice necesare.

Citesc articolul »
Printarea fotografiilor

Printarea fotografiilor

Printarea fotografiilor Când vine vorba de printarea fotografiilor, nu trebuie să căutăm prea mult, deoarece există nenumărate posibilități. Este însă un aspect extrem de important, când vine vorba de printare, iar acesta este calitatea. Posibilități de printare la Sooters Indiferent de localitatea sau regiunea țării unde trăim, cea mai confortabilă opțiune este comanda online a fotografiilor.

Citesc articolul »
Developarea fotografiilor nu este un lucru demodat

Developarea fotografiilor nu este un lucru demodat

Să alegem imprimarea foto digitală Există o tabără care prin promovarea şi dominaţia developării foto digitale consideră că realizarea fotografiilor bazate pe hârtie a devenit inutilă, şi există o a doua tabără (cea mai numeroasă), în concepţia cărora nu aşa stau lucrurile, fiindcă una este să stochezi imagini pe un CD sau pe un memory stick. Cele mai frumoase amintiri, să le poţi răsfoi sunt într-un album foto memorabil.

Citesc articolul »