Serviciile noastre

La Sooters vei găsi toate serviciile legate de developarea şi prelucrarea fotografiilor. Fie vorba de o carte foto, de un calendar cu fotografie sau un cadou personalizat, le poţi realiza pe toate, după propriul gust.

Developarea fotografiilor digitale

La Sooters, noi ştim cât de importante sunt fotografiile tale pentru tine, astfel, în loc de maşini automatizate, colegii noştri supraveghează procesul de prelucrare. Pentru ca tu să te bucuri de o calitate impecabilă a fotografiilor, colegii noştri se ocupă de retuşarea pozelor, în caz de nevoie. Datorită tehnologiei de printare premium, pozele tale îşi vor menţine culorile vii şi după mai mulţi ani.
Fie că ai nevoie doar de o simplă developare a fotografiilor, sau de o soluţie creativă precum un colaj foto sau un fotomozaic, colegii noştri îţi stau la dispoziţie şi te vor ajuta cu drag.

Doreşti să aflii mai multe despre serviciile noastre de developare foto? Citeşte mai mult aici »

Cu ajutorul platformei noastre de prelucrare a pozelor, îţi poţi plasa comanda simplu şi rapid. Dacă ai deja pozele, mai departe la developare online »

Fotocarte

SÎţi doreşti o fotocarte în care să-ţi păstrezi cele mai frumoase amintiri? La noi, ai ocazia realizării unei fotocărţi superbe, care datorită tehnologiei de legare patentată, garantat nu se va destrăma, şi chiar şi după mai mulţi ani, va avea acelaşi aspect ca în prima zi.
Software-ul nostru cu tehnologie de sistematizare inteligentă te va îndruma în procesul de realizare a fotocărţii, iar tot ce trebuie să faci tu, este să alegi pozele şi fundalul. Chiar şi coperta fotocărţii o poţi personaliza, având opţiunea de a alege culoarea şi materialul acestuia.

Aiflă mai multe despre fotocărţile noastre »

ACalendare personalizate cu fotografii

Ţi-ai revizualiza în fiecare lună cele mai plăcute amintiri? Alege dintre calendarele noastre personalizate cu fotografii! Fie că optezi pentru un calendar cu o singură pagină sau îţi place mai mult soluţia cu 12 pagini, la noi vei găsi cu siguranţă ceea ce îţi place. Cu ajutorul editorului de calendar online, îţi poţi crea calendarul de perete sau de birou, sau un cadou cu adevărat personalizat şi unic.

Află mai multe despre calendarele noastre personalizate cu fotografii »

Vrei să-ţi realizezi propriul calendar cu fotografie? Cu ajutorul editorului online de calendare, îl poţi crea rapid, cu uşurinţă!

Cadouri personalizate cu fotografii

Ţi-ai surprinde pe cei dragi cu un cadou, însă nu prea ai idei ce să fie? Vrei mai mult decât cănile cu poze şi tricourile personalizate? Noi ţi le oferim şi pe acestea, însă dacă ai nevoie de mai mult, îţi oferim soluţii creative! Crează un puzzle personalizat, un magnet de frigider cu poza ta sau o carcasă pentru telefon cum nu a mai văzut nimeni!

Te interesează ofertele noastre? Descoperă cadourile personalizate cu fotografii! Vino pe platforma online »

Ce şi cât?

Deoarece avem o multitudine de servicii şi produse, ţi-am pregătit un tabel complet cu lista de preţuri.
Aici poţi vizualiza preţurile »

Ha pedig beleolvasnál gyakori kérdéseinkbe, itt megteheted»