Servicii

La Sooters găsești orice serviciu legat de developarea fotografiilor. Poate să fie vorba de o fotocarte, de calendar cu fotografii sau obiect de cadou personalizat la noi poți să le creezi după bunul tău plac. 

Developare foto digitală

 

La Sooters suntem conștienți de importanța fotografiilor tale, astfel developarea este supravegheată de colegii noștri și nu este automatizată. Fiecare fotografie este retușată gratuit pentru a-ți oferi întotdeauna fotografii de cea mai bună calitate. Datorită tehnologiei de imprimare premium fotografiile tale vor păstra culorile vii și nu se decolorează. 

Poți să contezi pe noi la servicii simple ca developarea fotografiilor, sau la creații mai sofisticate cuma ar fi un colaj sau fotomozaic.

 

Ai citi mai mult despre serviciile de developare fotografie? Click aici.  

 


Fotocarte

 

Ți-ai dori o carte foto pesonalizată în care poți să culegi cele mai bune fotografii? Crează-ți acum pe orice tematică, noi legăm cu o tehnică specială care garantează calitatea, astfel vei avea o carte frumoasă și peste ani. 

Software-ul dispune de o tehnologie de ordonare inteligentă care te va ajuta pas cu pas în crearea cărții, iar tu trebuie doar să alegi fotografiile și fundalurile. Pentru copertă ai la dispoziție culori și materii diferite, astfel poți personaliza și acest aspect. 

 

Vrei mai multe informații despre carte foto? Click aici.

 

 


 

Obiecte de cadou cu fotografie

 

Ai surprinde pe cei dragi cu ceva inedit dar nu ai idei? Cana cu fotografie sau tricoul personalizat este prea comun?

În oferta noastră găsești pe lângă aceste posibilități surprize creative. Poți crea un puzzle personalizat, magnet de frigider sau husă pentru smartphone!


Te interesează oferta noastră? Alege după placul tău din obiectele de cadou cu fotografie!

 

 

Prețuri

 

Am întocmit un tabel în care vei găsi gama de produse și servicii integral.

Dacă te interesează detaliile, aici poți verifica prețurile.


Click aici pentru Întrebări frecvente.