Să profităm de avantajele cadourilor de firmă

Am mai scris despre avantajele oferite de cadourile de firmă pe care le oferim colegilor sau partenerilor noştri de afaceri. Acest procedeu devine tot mai răspândit, dar din păcate, unor conducători de firmă nu le trezeşte atenţia acest lucru. Numai în unele cazuri, când sunt puşi pe neaşteptate, în faţa unor acţiuni fără ieşire, acţiune ce neapărat este nevoie să o fructifice.

Succesul calendarelor de firmă promoţionale

Cu câţiva ani în urmă, accidental am descoperit cu ocazia unei vizite la o cunoştinţă, un calendar de perete de o frumuseţe rară. Cuprindea fotografii foarte frumoase, cu locaţii rar văzute. Când l-am întrebat unde putem cumpăra astfel de calendare, ne-a spus că acest tip de calendar nu se găseşte în magazine. Acest calendar l-a primit de la locul lui de muncă, unde şeful lui a descoperit o firmă care comercializa cadouri pentru firme promoţionale, în cadrul căruia a comandat mai multe tipuri de cadouri promoţionale, cadouri cu ajutorul cărora i-a putut felicita atât pe proprii angajaţi, pe colaboratori, cât şi pe clienţii fideli. Această firmă fiind mai puţin cunoscută, acest super calendar nu a atras doar atenţia noastră.

Drept urmare, în următorul an s-au aflat în faţa unor comenzi importante, din partea multor firme care au solicitat un număr mare de calendare, conţinând fotografii deosebite cu locuri deosebite.

Acest fapt aparent banal a constituit un succes remarcabil – peste aşteptările pe care i le-ar fi oferit o reclamă costisitoare, cu toate că nu acesta a fost scopul.

Care sunt cele mai bune cadouri promoţionale?

Nu este o întrebare prea simplă, deoarece fiecare are alte opţiuni, ţinând cont de domeniul de activitate. Este îmbucurător că azi pe aproape orice fel de material putem imprima, în caz extrem, avem posibilitatea de a solicita şi oferte aparte, unice.

Oferte de promoţii nu există tot timpul. De aceea e bine să fim atenţi să urmărim cu atenţie acest lucru, mai ales dacă bugetul alocat acestor cheltuieli este limitat, caz în care nu ne putem permite asemenea cheltuieli la preţ real.

Dacă dorim cadouri la preţ convenabil, să nu căutăm promoţiile tradiţionale. În asemenea cazuri, discountul va fi stabilit în raport cu cantitatea. Este de ştiut că preţul va fi cu atât mai mic, cu cât cantitatea comandată va fi mai mare. Deasemenea, să ţinem cont şi de faptul că în cazul cadourilor de firmă, nu vor comanda doar câteva bucăţi.

Produsele de duzină, cum ar fi ceştile, pixurile, putem obţine preţuri bune, pe când la obiectele mai deosebite destinate unor vip-uri, promoţiile vor fi mai puţin consistente. Trebuie să anticipăm, în ce măsură se va compensa în timp această mică investiţie.

Un lucru este sigur: nu vom scăpa printre degete nici o ofertă de cadouri promoţionale pentru firme, deoarece acestea sunt în funcţie de cantitate, deci de noi, şi de cantitatea comandată de noi va depinde mărimea reducerii.

Blog Sooters

Mai multe interesante blog posturi
Cum să ne orientăm în labirintul dimensiunilor fotografiilor?

Cum să ne orientăm în labirintul dimensiunilor fotografiilor?

Cum să ne orientăm în labirintul dimensiunilor fotografiilor? Orientarea în lumea digitală nu este întotdeauna simplă. La fel, ca nici în lumea fotografiilor, având în vedere importanța mărimii sau rezoluției, când vine vorba de developarea acestora. Tocmai din acest motiv, acum vă ajutăm cu informațiile practice necesare.

Citesc articolul »
Printarea fotografiilor

Printarea fotografiilor

Printarea fotografiilor Când vine vorba de printarea fotografiilor, nu trebuie să căutăm prea mult, deoarece există nenumărate posibilități. Este însă un aspect extrem de important, când vine vorba de printare, iar acesta este calitatea. Posibilități de printare la Sooters Indiferent de localitatea sau regiunea țării unde trăim, cea mai confortabilă opțiune este comanda online a fotografiilor.

Citesc articolul »
Developarea fotografiilor nu este un lucru demodat

Developarea fotografiilor nu este un lucru demodat

Să alegem imprimarea foto digitală Există o tabără care prin promovarea şi dominaţia developării foto digitale consideră că realizarea fotografiilor bazate pe hârtie a devenit inutilă, şi există o a doua tabără (cea mai numeroasă), în concepţia cărora nu aşa stau lucrurile, fiindcă una este să stochezi imagini pe un CD sau pe un memory stick. Cele mai frumoase amintiri, să le poţi răsfoi sunt într-un album foto memorabil.

Citesc articolul »