Printarea fotografiilor

Printarea fotografiilor

Când vine vorba de printarea fotografiilor, nu trebuie să căutăm prea mult, deoarece există nenumărate posibilități. Este însă un aspect extrem de important, când vine vorba de printare, iar acesta este calitatea.

Posibilități de printare la Sooters

Indiferent de localitatea sau regiunea țării unde trăim, cea mai confortabilă opțiune este comanda online a fotografiilor.

Posibilitățile printării fotografiilor digitale

În astfel de cazuri, nu avem prea multe de făcut, decât să ne întindem confortabil și să ne așteptăm pozele.

Preluarea fotografiilor

În cazul comenzilor mai mari de 100 Ron, livrarea este gratuită.

Blog Sooters

Mai multe interesante blog posturi
Cum să ne orientăm în labirintul dimensiunilor fotografiilor?

Cum să ne orientăm în labirintul dimensiunilor fotografiilor?

Cum să ne orientăm în labirintul dimensiunilor fotografiilor? Orientarea în lumea digitală nu este întotdeauna simplă. La fel, ca nici în lumea fotografiilor, având în vedere importanța mărimii sau rezoluției, când vine vorba de developarea acestora. Tocmai din acest motiv, acum vă ajutăm cu informațiile practice necesare.

Citesc articolul »
Developarea fotografiilor nu este un lucru demodat

Developarea fotografiilor nu este un lucru demodat

Să alegem imprimarea foto digitală Există o tabără care prin promovarea şi dominaţia developării foto digitale consideră că realizarea fotografiilor bazate pe hârtie a devenit inutilă, şi există o a doua tabără (cea mai numeroasă), în concepţia cărora nu aşa stau lucrurile, fiindcă una este să stochezi imagini pe un CD sau pe un memory stick. Cele mai frumoase amintiri, să le poţi răsfoi sunt într-un album foto memorabil.

Citesc articolul »
Să profităm de avantajele cadourilor de firmă

Să profităm de avantajele cadourilor de firmă

Am mai scris despre avantajele oferite de cadourile de firmă pe care le oferim colegilor sau partenerilor noştri de afaceri. Acest procedeu devine tot mai răspândit, dar din păcate, unor conducători de firmă nu le trezeşte atenţia acest lucru. Numai în unele cazuri, când sunt puşi pe neaşteptate, în faţa unor acţiuni fără ieşire, acţiune ce neapărat este nevoie să o fructifice.

Citesc articolul »