Noul trend: confecţionarea calendarului online

Să ridice mâna toţi cei care au în casele lor calendare tradiţionale, agăţate pe pereţi. Bănuim că nu vor fi prea multe mâini ridicate. De ce? Probabil datorită faptului, că în această eră digitalizată, acesta îşi pierde zi de zi reputaţia. Acum vom demonstra de ce totuşi e bine să ne ataşăm tradiţionalului.

 

Crează-l singur online, foarte simplu.

Dacă pătrundem în miezul problemei, şi ne punem întrebarea de ce nu agreem calendarele clasice, răspunsul va fi mult mai prozaic decât am crede. Pur şi simplu pentru că sunt plicticoase, monotone, cu buchete de flori, pisicuţe, căţeluşi, etc. Acestea doar ca unele exemple. Dar cât de mult ne-ar încânta Motănel, pisica preferată a familiei, dacă i-ar privi de-aici în ianuarie, dacă vreuna din lunile de vară ar arăta marea, locul unde anul trecut ne-am bronzat…
Mai rău decât acestea, numai calendarele de birou cu raze sunt mai plictisitoare, deoarece nu conţin nici fotografii. Eventual ne-ar încânta ochii dacă ar fi mai colorate. Motivele mai sus enumerate ne-au determinat în urmă cu câţiva ani, să ne încercăm şansele prin realizarea unor calendare online, ceea ce s-a dovedit a fi mult mai simplu decât ne aşteptam.

De atunci nu există oprire. La fiecare sfârşit de an apare exemplarul nostru propriu, şi atât părinţii cât şi bunicii vor primi calendare special concepute lor.

Do it yourself!

Expresia DIY a devenit foarte folosită, şi s-ar traduce prin Crează-l singur!  Astăzi nu mai e mare scofală dacă intrat într-un magazin cumperi un obiect cu design deosebit. Atunci devine cool, când acest cadou îl creăm noi înşine.

Se ştie că pentru aceasta e nevoie să fim înzestraţi cu o anumită doză de dexteritate, avem nevoie de multă răbdare şi timp (aici mereu suntem în criză). De aici apoi, vin consecinţele: devenim nervoşi, dezamăgiţi că nu ne-a ieşit conform planului. Să nu uităm că esenţialul din această planificare ar fi trebuit să fie tocmai propria noastră satisfacţie că am reuşit.

Confecţionarea online a unor calendare poate deveni exact un fel de program DIY, deoarece cu puţină creativitate putem realiza într-adevăr lucruri superbe, mai ales când avem la îndemână pentru a ne ajuta, un program de creaţie a calendarelor online. Cu ajutorul acestuia, rezultzatul final va fi în mod sigur cel scontat, oferindu-ne garanţia că ne vom simţi foarte implicaţi la alegerea fotografiilor şi la poziţionarea acestora.

Acest program este terapeutic, când în sfârşit ne putem destinde să savurăm gustul satisfacţiei.

Cei pe care îi interesează informaţii amănunţite, să fie atenţi deoarece în cele ce urmează vă vom arăta cum veţi putea avansa pas cu pas, tolăniţi în fotoliu, creând online calendare.

Blog Sooters

Mai multe interesante blog posturi
Cum să ne orientăm în labirintul dimensiunilor fotografiilor?

Cum să ne orientăm în labirintul dimensiunilor fotografiilor?

Cum să ne orientăm în labirintul dimensiunilor fotografiilor? Orientarea în lumea digitală nu este întotdeauna simplă. La fel, ca nici în lumea fotografiilor, având în vedere importanța mărimii sau rezoluției, când vine vorba de developarea acestora. Tocmai din acest motiv, acum vă ajutăm cu informațiile practice necesare.

Citesc articolul »
Printarea fotografiilor

Printarea fotografiilor

Printarea fotografiilor Când vine vorba de printarea fotografiilor, nu trebuie să căutăm prea mult, deoarece există nenumărate posibilități. Este însă un aspect extrem de important, când vine vorba de printare, iar acesta este calitatea. Posibilități de printare la Sooters Indiferent de localitatea sau regiunea țării unde trăim, cea mai confortabilă opțiune este comanda online a fotografiilor.

Citesc articolul »
Developarea fotografiilor nu este un lucru demodat

Developarea fotografiilor nu este un lucru demodat

Să alegem imprimarea foto digitală Există o tabără care prin promovarea şi dominaţia developării foto digitale consideră că realizarea fotografiilor bazate pe hârtie a devenit inutilă, şi există o a doua tabără (cea mai numeroasă), în concepţia cărora nu aşa stau lucrurile, fiindcă una este să stochezi imagini pe un CD sau pe un memory stick. Cele mai frumoase amintiri, să le poţi răsfoi sunt într-un album foto memorabil.

Citesc articolul »