Idei de cadouri, cu care poţi merge pe sigur

Ai uitat aniversarea? Se apropie onomastica unui prieten? Eşti invitat la o petrecere unde nu poţi merge cu mâinile goale? În aceste situaţii, este cert că ai nevoie de idei salvatoare. Îţi enumerăm câteva idei de cadouri pentru astfel de situaţii, cu care nu vei da greş.

Cadouri aparte pentru ocazii aparte

La un ultim clopoţel, la o nuntă, botez sau o aniversare a unui eveniment, nu ne convine să ne prezentăm cu o duzină de cadouri, întrucât nici nouă nu ne-ar face plăcere de ex. să primim un al cincelea set de pahare, sau chiar a suta bucată de un marunţis în plus.
Trebuie să recunoaştem că de multe ori, aceste obiecte sfârşesc în fundul unui dulap, sau în cazuri extreme, le vom dărui mai departe altora, ori le sacrificăm ca obiecte de tombolă la sărbătorirea Crăciunului în cadrul firmei.
Tocmai din aceste motive, dorim să oferim cadouri deosebite, pe care viitorul sărbătorit să nu-l arunce neglijent printre celelalte.

Asta nu înseamnă că trebuie să cumpărăm nişte obiecte cu design special, la preţuri uriaşe, ci o idee proprie bună, şi vom reuşi şi noi să concepem o surpriză perfectă.

De ce avem nevoie? O ocazie deosebită, o creativitate aproximativă asupra a ce vrem să oferim săbătoritului, o fotografie bună, cu ajutorul căreia şi un obiect aparent banal poate să devină un unicat.

Idei pentru cadouri personalizate

Fiecare persoană îndrăgeşte altceva, se bucură pentru altceva, de aceea vă destăinuim care ar fi cadourile pentru care noi ne vom bucura dacă…

… mergem la o festivitate de bacalaureat, de exemplu ar fi un iPad personalizat, o husă pentru telefon cu fotografie, o geantă mişto decorată cu o poză, cu ajutorul căruia sărbătoritul va deveni cool în faţa colegilor

… este o nuntă. Ar fi super dacă pentru această zi am pregăti un set de ceşti având imprimate data acestei zile speciale, împreună cu o fotografie în comun. Ne-am bucura nespus şi pentru primirea unui album foto, care să conţină fotografiile făcute împreună în grup sau ne-am bucura şi pentru primirea unui puzzle uriaş cu fotografii pe care la o şuetă în doi ne-am strădui să o montăm

… ne-am muta în casă nouă şi am organiza inaugurarea ei. În living ar fi binevenite în mod sigur nişte tablouri. Pentru noi ar fi un cadou special o decoraţie de pereţi, o fotografie în grup pe o pânză, sau un orologiu cu fotografie.

… s-ar naşte un nou bebeluş în familie, ar avea mare succes un album foto, în care cu timpul am aduna pozele dragi pe care apoi să le arătăm şi altora. Foarte mult ne-ar bucura şi un cadou personalizat cu fotografii, care în viaţa noastră trepidantă ar aduce şi un pic de ordine.

Un lucru e sigur: cei care căutaţi lucruri deosebite, vă aflaţi în cel mai indicat loc, deoarece aici veţi descoperi cu siguranţă cadoul ideal.

Blog Sooters

Mai multe interesante blog posturi
Cum să ne orientăm în labirintul dimensiunilor fotografiilor?

Cum să ne orientăm în labirintul dimensiunilor fotografiilor?

Cum să ne orientăm în labirintul dimensiunilor fotografiilor? Orientarea în lumea digitală nu este întotdeauna simplă. La fel, ca nici în lumea fotografiilor, având în vedere importanța mărimii sau rezoluției, când vine vorba de developarea acestora. Tocmai din acest motiv, acum vă ajutăm cu informațiile practice necesare.

Citesc articolul »
Printarea fotografiilor

Printarea fotografiilor

Printarea fotografiilor Când vine vorba de printarea fotografiilor, nu trebuie să căutăm prea mult, deoarece există nenumărate posibilități. Este însă un aspect extrem de important, când vine vorba de printare, iar acesta este calitatea. Posibilități de printare la Sooters Indiferent de localitatea sau regiunea țării unde trăim, cea mai confortabilă opțiune este comanda online a fotografiilor.

Citesc articolul »
Developarea fotografiilor nu este un lucru demodat

Developarea fotografiilor nu este un lucru demodat

Să alegem imprimarea foto digitală Există o tabără care prin promovarea şi dominaţia developării foto digitale consideră că realizarea fotografiilor bazate pe hârtie a devenit inutilă, şi există o a doua tabără (cea mai numeroasă), în concepţia cărora nu aşa stau lucrurile, fiindcă una este să stochezi imagini pe un CD sau pe un memory stick. Cele mai frumoase amintiri, să le poţi răsfoi sunt într-un album foto memorabil.

Citesc articolul »