Idei de cadouri, dacă eşti neinspirat

Cunoşti senzaţia, când vrei să impresionezi pe cineva cu un cadou genial, însă nu ai nici cea mai vagă idee ce să cumperi, mai ales dacă persoana respectivă le are pe toate? Stai calm, nu eşti singurul. Însă ştim cu toţii, că până la urmă tot trebuie să găsim cadoul perfect, ca să nu ajungem la banalele cutii cu ciocolată.

A mai trecut un an, suntem copleșiți de febra cumpărăturilor.

Pe neobservate a mai trecut un an. Observăm acest lucru cu precădere la apropierea Crăciunului, dar și la apropierea altor aniversări.
Dacă e un caz aparte, unic, ne descurcăm mai uşor şi la alegerea cadoului. Dar dacă totuşi avem ezitări, un mic ajutor în acest sens e binevenit. Nu vom greşi niciodată oferind un cadou prevăzut cu imprimări, dar ne rămâne o problemă alegerea siglei, care să îi ofere satisfacţia maximă persoanei sărbătorite.

Noi personal agreem acele pagini care nu ne solicită ore de căutari în alegerea a ceea ce căutam. La fel e şi la Sooters, care propunerile de oferte şi de cadouri le-a împărţit în 4 mari categorii principale, care în acest mod deja ne ajuta la alegere.

Idei trăsnet pentru toţi

Pentru cele 4 categorii de produse oferite de Sooters, primele 2 sunt uşor realizabile, deoarece aici preferinţele depind de natura clientului.

La atribuirea cadourilor, se pare că aici nu este mai uşor în cazul femeilor, deoarece aici le putem oferi o mulţime de mărunţişuri utile, cum ar fi: brelocuri cu fotografii, sacoşe pentru plajă, continuând până la decoraţiuni interioare.
Ne vom putea hotărî uşor asupra unui obiect pe care îl vom oferi unei adolescente sau unei bunici.
Oferta noastră
Husă cu fotografie pentru telefonul mobil, recomandată cu o poză a persoanei sărbătorite, alături de prieteni, acesta fiind un cadou cool, la modă. Şi bunica va fi foarte fericită la primirea unui şortuleţ cu fotografia nepoţilor ei.

Pentru alegerea cadoului pentru bărbaţi, trebuie să acordăm o altfel de atenţie, mai mărită, deoarece un ursuleţ de pluş cu fotografie imprimată nu va avea un succes cum ar avea o cană personalizată sau un termos.
Acestea sunt preferatele noastre, dar mai există şi altele, cum ar fi: ploşti, scrumiere, brichete, etc. De retinut, că oricare din cele enumerate cu o aplicaţie fotografică bună poate deveni un cadou apreciat.

Cea de-a treia categorie cu cadouri oferita de Sooters cuprinde cadourile destinate copiilor.
Vom găsi aici o mulţime de lucruşoare din pluş cu fotografii, saci de antrenament cu foto, penare, ghiozdane, puzzle-uri compuse doar din câteva elemente până la cele mai complexe, îndrăgite chiar şi de cea de-a doua generaţie.
Acestea din urmă reuşesc să acapareze întreaga familie, în urma căruia bonusul îl va constitui timpul petrecut împreună.

Ultima categorie, a patra, este dedicată Crăciunului. Achiziţiile de Crăciun ne provoacă mari dileme întotdeauna, deoarece suntem în situaţia când trebuie să oferim diverse cadouri pentru diverse persoane.
O rezolvare mai fericită pentru aceasta nici că există, în afara faptului că suntem aici noi, scutindu-vă să cutreieraţi pe rând magazinele, apelând la webshopul nostru, prin câteva clickuri şi deja obţinem pentru doamne o cutie frumoasă cu bijuterii, un ornament de pereţi pentru părinţi, un album foto pentru bunici, pentru copii un puzzle cu fotografii, iar pentru prieteni vom alege un mic suvenir cu fotografia din oferta noastră foarte variată.

Niciodată nu am reuşit o procurare atât de simplă a cadourilor. Aruncă o privire şi tu în lista cu ofertele noastre.

Blog Sooters

Mai multe interesante blog posturi
Cum să ne orientăm în labirintul dimensiunilor fotografiilor?

Cum să ne orientăm în labirintul dimensiunilor fotografiilor?

Cum să ne orientăm în labirintul dimensiunilor fotografiilor? Orientarea în lumea digitală nu este întotdeauna simplă. La fel, ca nici în lumea fotografiilor, având în vedere importanța mărimii sau rezoluției, când vine vorba de developarea acestora. Tocmai din acest motiv, acum vă ajutăm cu informațiile practice necesare.

Citesc articolul »
Printarea fotografiilor

Printarea fotografiilor

Printarea fotografiilor Când vine vorba de printarea fotografiilor, nu trebuie să căutăm prea mult, deoarece există nenumărate posibilități. Este însă un aspect extrem de important, când vine vorba de printare, iar acesta este calitatea. Posibilități de printare la Sooters Indiferent de localitatea sau regiunea țării unde trăim, cea mai confortabilă opțiune este comanda online a fotografiilor.

Citesc articolul »
Developarea fotografiilor nu este un lucru demodat

Developarea fotografiilor nu este un lucru demodat

Să alegem imprimarea foto digitală Există o tabără care prin promovarea şi dominaţia developării foto digitale consideră că realizarea fotografiilor bazate pe hârtie a devenit inutilă, şi există o a doua tabără (cea mai numeroasă), în concepţia cărora nu aşa stau lucrurile, fiindcă una este să stochezi imagini pe un CD sau pe un memory stick. Cele mai frumoase amintiri, să le poţi răsfoi sunt într-un album foto memorabil.

Citesc articolul »