Fotocărţi în funcţie de ocazii Alege modelul potrivit evenimentului tău

Ştii deja ce fotocarte îţi doreşti? Ai pe calculator pozele de nuntă sau amintirile ultimei excursii cu familia? Realizează din ele o fotocarte unică şi păstrează-ţi amintirile într-un singur loc. Poţi alege din peste 100 de fundaluri şi poţi plasa până la 378 poze într-o singură carte! Eşti interesat de fotocărţile noastre tematice?

Fotocarte de nuntă

Fotocarte de nuntă

Vrei să retrăieşti clipele de la nunta voastră, să vezi din nou momentele din biserică sau zâmbetul invitaţilor în timp ce se distrează? Cu o singură fotocarte, aceste momente se pot evoca oricând.
Dacă doriţi, la fiecare poză se poate adăuga un text sau un citat, astfel fotocartea vă va păstra amintirile vii din cea mai frumoasă zi!

Spre platforma de editare
Fotocarte de familie

Fotocarte de familie

Clipele petrecute alături de familia noastră, odată cu trecerea timpului devin cele mai preţioase amintiri. Nu lăsa să se pălească. Adună-ţi cele mai reuşite fotografii în familie şi stochează-le într-o minunată fotocarte.

Într-o fotocarte poţi pune aproape 400 de fotografii, astfel toate amintirile pot intra într-un singur loc. Ba mai mult, cu ajutorul platformei noastre de editare online a fotocărţii, poţi adăuga alături de poze chiar şi texte, pe care probabil doar voi le veţi înţelege.

Spre platforma de editare
Fotocarte bebe

Fotocarte bebe

Familia are un nou membru? Pozele atârnă peste tot? Adună-le şi colectează-le într-un singur loc, unde cu trecerea anilor, veţi privi împreună amintirea primului zâmbet sau ai primilor paşi.

Fiecare moment special îşi va avea locul în această fotocarte, deaorece poţi stoca aproape 400 de poze cu comentarii şi efecte speciale, unice. Descoperă peste 100 de fundaluri unice şi realizează o fotocarte superbă puiuţului tău!

Spre platforma de editare
Fotocarte de voiaj

Fotocarte de voiaj

Locuri rupte din basme, experienţe magice, fotografii de vis…Retrăieşte clipele verii! Alege-ţi fundalul preferat şi crează-ţi povestea din 378 de poze, într-o singură fotocarte!

Adună-ţi cele mai memorabile clipe ale verii în propria ta fotocarte! Îţi oferim mai multe soluţii. Poţi alege din peste 100 de fundaluri creative, cu efecte speciale şi texte unice.

Spre platforma de editare
Fotocarte pentru zile de naştere

Fotocarte pentru zile de naştere

Surprinde-i pe cei dragi cu colecţia amintirilor celor mai frumoase clipe petrecute împreună!

Cu ajutorul propriilor poze, texte şi efecte, fotocartea se poate personaliza în întregime. Cu un astfel de cadou, cu siguranţă vei oferi fericire!

Spre platforma de editare