Întrebări frecvente

Cât costă o carte foto Sooters?

Prețul depind de numărul paginilor, de copertă și de dimensiune. Pe o pagină poți aranja oricâte fotografii, aceasta nu influențează prețul.

Ce metode am pentru a comanda o carte foto în afară de software?

Poți veni la sediul nostru unde colegii noștri te vor ajuta să editezi o carte foto cu ajutorul terminalului touch screen. 
Poți cere o carte foto de la noi, în acest caz trebuie doar să alegi fotografiile, să le ordonezi, restul este deja treaba noastră. 
 

Pe lângă fotocarte, realizaţi şi fotocaiete?

Desigur. Pe lângă fotocarte, poţi comanda la noi şi fotocaiete cu coperte moi, începând de la …Ron. Acest produs este disponibil deasemenea pe platforma noastră de editare online, unde o poţi personaliza pe placul tău.
https://www.sootersfoto.hu/component/option,com_photobook/lang,ro/view,photobook/

Pot să aleg copertă personalizată pentru carte foto?

Desigur, ai mai multe posibilități. Dacă vrei o copertă din textil sau din stofă ai la dispoziție o gamă largă de culori. Dacă vrei o variantă elegantă poți alege dintre coperta din piele sau coperta satinată. Mai mult, poți comanda copertă personalizată la sediul nostru. Dacă ai comandat online o carte foto dar vei prelua de la sediul nostru, atunci poți alege coperta și ulterior. 

Câte fotografii pot să aleg pentru o carte foto?

Minim 10 fotografii pentru 10 pagini. Pe o pagină poți așeza o singură sau mai multe fotografii, prețul nu depinde de numărul fotografiilor ci de numărul paginilor. La o carte foto pătrată poți alege maxim 270 de fotografii, iar la un model standard A4 chiar și 378 de fotografii. Cu asta sigur te-am convins! Dacă dorești și mai mult, poți adăuga pagini noi datorită tehnologiei de legare specială. 

Pot edita o carte foto folosind o tematică?

Da, la Sooters poți alege diferite fundaluri în funcție de tematică. Poți avea o carte foto de nuntă, de ziua nașterii, de vacanță sau de familie. Pentru asta ti-am adunat în jur de 100 de fundaluri diferite.

În ce dimensiune pot să creez o carte foto cu ajutorul software-ului?

Poți alege dimensiunea standard A4 (22×28 cm) de tip landscape sau portrait, ori pătrată (30×30 cm). Carte foto tip portrait poți comanda la sediul nostru. 

Cum pot prelua o carte foto?

Cadoul se poate prelua cu livrare la domiciliu. Prețul livrării la domiciliu este de doar 20 Ron, în cazul unei comenzi în valoare mai mare de 100 Ron, este GRATUITĂ!  

Oferiți garanție la carte foto?

Da, vă oferim o garanție de returnare a banilor 100% pe fiecare produs și serviciu, astfel și la carte foto. Comanda plătești doar dacă ești satisfăcut de calitate!