Îţi doreşti şi tu o fotocarte? La noi poţi realiza acest lucru în doar 5 paşi

Dacă îţi doreşti şi tu o fotocarte

Realizarea unei fotocărţi cu ajutorul unui profesionist!

Încerc editorul de fotocarte

Dacă nu eşti sigur cum ar arăta cartea ta foto, nu ai timpul sau energia necesară pentru realizarea acestuia, sau pur şi simplu crezi că ar fi mai înţelept din partea ta să pasezi editarea profesioniştilor, noi te ajutăm şi în această privinţă.

Tot ce trebuie să faci este să alegi pozele pe care vrei să le pui în cartea foto şă să decizi ordinea acestora. De restul ne ocupăm noi. Te vom contacta şi în funcţie de preferinţele tale vom fixa un preţ. Noi îţi realizăm fotocartea, îţi trimitem planul acestuia pentru confirmare, iar peste câteva zile, vei ţine în mână opera de artă. Editarea şi realizarea durează aproximativ 5-7 zile lucrătoare.

Dacă eşti interesat, contactează-ne!

Dacă alegi varianta confortabilă

Editează-ţi fotocartea acasă

Dacă alegi să îţi editezi singur fotocartea din confortul căminului tău, foloseşte software-ul nostru gratuit de editare.

Acesta nu este un software oarecare, ci un program cu ajutorul căruia îţi poţi dezlănţui creativitatea şi poţi realiza o fotocarte de vis, aşa cum îţi doreşti. Fotocartea o poţi personaliza cu texte, iar pe parcursul editării, poţi încerca mai multe fundaluri, fără a fi necesară reluarea sesiunii de editare.

Crează-ţi fotocartea!

Spre platforma de editare! »

Procesul de realizare a fotocărţii

Realizează-ţi fotocartea cu cele mai memorabile amintiri, cu ajutorul software-ului nostru online gratuit, sau foloseşte platforma de comandă unde poţi realiza acest lucru în doar 5 paşi.

Fie vorba de o fotocarte de nuntă, de o zi de naştere sau naşterea celui mai nou membru al familiei, îţi stau la dispoziţie nenumărate posibilităţi, pentru a realiza cartea foto mult visată.

Pentru a crea propria fotocarte, poţi folosi platforma noastră online de comandă, sau pentru o personalizare mai complexă, poţi descărca software-ul nostru.

Pentru acest lucru, nu trebuie să fii informatician. Programul nostru te va ghida pas cu pas, de la încărcarea fotografiilor până la plasarea comenzii, iar cu ajutorul nenumăratelor posibilităţi de editare, vei avea posibilitatea de a-ţi dezlănţui creativitatea.

Poţi alege din peste 100 de fundaluri, iar într-o singură fotocarte poţi aşeza până la 378 fotografii!

Cum ajunge la tine?

Cum ajunge la tine?

Comenzile tale plasate online îţi vor fi livrate prin firma de curierat rapid GLS, în 4-5 zile lucrătoare. Curierul rapid livrează de luni până vineri între orele 8-17.

Valoarea comenziiLivrat prin curierat GLS
Până la 200 Ron25 RON
Peste  200 RonGratuit
  • Livrarea produselor comandate se realizează prin curierat rapid.
  • Durata livrării este de 4-5 zile.
  • Te rugăm să bifezi intervalul orar când poți prelua comanda.
  • Livrarea se efectuează de luni până vineri între orele 08.00 - 17.00.