Developarea fotografiilor nu este un lucru demodat

Să alegem imprimarea foto digitală

Există o tabără care prin promovarea şi dominaţia developării foto digitale consideră că realizarea fotografiilor bazate pe hârtie a devenit inutilă, şi există o a doua tabără (cea mai numeroasă), în concepţia cărora nu aşa stau lucrurile, fiindcă una este să stochezi imagini pe un CD sau pe un memory stick. Cele mai frumoase amintiri, să le poţi răsfoi sunt într-un album foto memorabil.

Posibilităţi ascunse în imprimarea cu fotografiere digitală

Oricât de convingători vor să pară unii, fotografiile stocate electronic nu sunt de aceeaşi valoare calitativă cu cele realizate pe bază de hârtie. Fotografierea digitală este un mijloc superb pentru fotografii să le realizăm într-o calitate mai bună, ne oferă oportunitatea ca un anumit moment sau situaţie s-o imortalizăm din mai multe unghiuri, apoi să le stocăm sub formă digitală, să le multiplicăm dacă dorim, asigurându-ne că în acest fel ele se vor păstra şi oricând vor putea fi developate.

Graţie acestei tehnici, retuşarea acestora este foarte simplă. Această operaţie fiind la fel de simplă, cum ar fi reglarea luminozitaţii sau a contrastului, lucruri ce le pot efectua şi cei care nu sunt profesionişti. Acestea sunt utilităţile cu ajutorul cărora vom putea realiza nişte fotografii perfecte.

Imprimarea fotografică digitală se bucură de o largă popularitate, deoarece este mai agreabil să le ţinem în mână şi să le răsfoim. De ce este bună imprimarea digitala? Are o mulţime de avantaje pe care vi le prezentăm, dar dacă am omis ceva, anunţaţi-ne.

Prima şi cea mai importantă operaţie este că doar acele fotografii trebuie să le developăm, care sunt bine reuşite, deoarece mulţumită tehnicii folosite, imediat ne dăm seama de calitatea fotografiei. Nu în ultimul rând, vom economisi şi bani, deoarece nu investim în nişte fotografii care oricum ar termina-o într-un coş de gunoi; poze pe care apar ipostaze nedorite, sau în care la jumătate din persoane, avem ochi roşii…

Cel mai mare avantaj pe care îl oferă Sooters în domeniul de realizare în acest mod a unor fotografii, este că putem solicita retuşare automată, gratuit! În acest mod, vom fi scutiţi să facem operaţii de bază cum ar fi corecţia contrastului, a culorilor, ca fotografiile să impresioneze cât mai profund, în plus ne reglează şi proporţionalitatea dimensiunilor.

Înainte de a comanda developarea pozelor, putem cere gratis înlăturarea de pe fotografii a ochilor roşii. Bineânţeles, daca avem posibilitatea aceasta, o acceptăm. Calitatea impecabilă este garantată, noi înşine putem opta ca fotografiile să fie imprimate pe hârtie lucioasă sau mată. Cea de-a doua modalitate încă nu e prea răspândită, dar merită să o încercaţi, deoarece este copleşitoare.

Acestea sunt cele mai palpabile avantaje pe care vi le oferim, dar ţinem să vă amintim şi de unele lucruri, care aparent sunt banale, totuşi astăzi ele devin normale. De exemplu nu trebuie să aşteptăm să treacă săptămâni să primim pozele. Acestea în câteva zile ne sosesc, iar în cazul unei comenzi mai considerabile, nici discountul acordat de noi nu va fi de neglijat.

Am reuşit să vă convingem? Atunci start în selectarea pozelor şi încercă şi tu developarea foto digitala!

Blog Sooters

Mai multe interesante blog posturi
Cum să ne orientăm în labirintul dimensiunilor fotografiilor?

Cum să ne orientăm în labirintul dimensiunilor fotografiilor?

Cum să ne orientăm în labirintul dimensiunilor fotografiilor? Orientarea în lumea digitală nu este întotdeauna simplă. La fel, ca nici în lumea fotografiilor, având în vedere importanța mărimii sau rezoluției, când vine vorba de developarea acestora. Tocmai din acest motiv, acum vă ajutăm cu informațiile practice necesare.

Citesc articolul »
Printarea fotografiilor

Printarea fotografiilor

Printarea fotografiilor Când vine vorba de printarea fotografiilor, nu trebuie să căutăm prea mult, deoarece există nenumărate posibilități. Este însă un aspect extrem de important, când vine vorba de printare, iar acesta este calitatea. Posibilități de printare la Sooters Indiferent de localitatea sau regiunea țării unde trăim, cea mai confortabilă opțiune este comanda online a fotografiilor.

Citesc articolul »
Să profităm de avantajele cadourilor de firmă

Să profităm de avantajele cadourilor de firmă

Am mai scris despre avantajele oferite de cadourile de firmă pe care le oferim colegilor sau partenerilor noştri de afaceri. Acest procedeu devine tot mai răspândit, dar din păcate, unor conducători de firmă nu le trezeşte atenţia acest lucru. Numai în unele cazuri, când sunt puşi pe neaşteptate, în faţa unor acţiuni fără ieşire, acţiune ce neapărat este nevoie să o fructifice.

Citesc articolul »