Developare promoţională PROMOTIA este valabila pana la 30 septembrie!  

Ai un buchet întreg de poze pline de amintiri şi te gândeşti să le printezi? Acum ai ocazia! Nu rata oferta noastră şi printează-ţi fotografiile la preţ promoţional!

Dacă ai deja câteva poze pe care doreşti să le developezi, îţi recomandăm să verifici pachetele noastre promoţionale, deoarece pe lângă faptul că poţi beneficia de calitate superioară la super preţ, acum ai posibilitatea să te bucuri şi de cadouri senzaţionale. Ba mai mult, acum poţi alege pachete promoţionale de developare pe hârtie premium.

La developarea fotografiilor folosim hârtia de calitate premium Fuji şi fiecare poză va fi corectată, dacă este necesar. Vom seta culorile, umbrele şi claritatea acestora, pentru ca pozele tale să fie perfecte.

Încarcă-ţi fotografiile acum!

Începe adăugarea pozelor »

Cum sunt concepute promoţiile de developare?

În cea mai bună combinaţie.Astfel, obţii preţuri promoţionale deja la comandarea de minim 100 poze, vei beneficia de reduceri substanţiale.

O altă veste bună este faptul că dimensiunea pozelor developate este tradiţională, astfel este compatibil cu majoritatea albumelor şi ramelor foto clasice. Alege-ţi pachetul cu atenţie, deoarece pe lângă developare. poţi primi şi cadouri precum un album sau un poster cu poza ta preferată. Desigur, toate la calitate excelentă!

Ţinem cont de diversitatea publicului nostru, astfel concepem pachete pentru familii, pentru tineri însurăţei sau pentru cei care vor să imortalizeze clipele frumoase din luna de miere. Tocmai din acest motiv, din când în când merită să verifici promoţiile noastre actuale.

Cât costă la noi?

Developare pe hârtie profesională SuperLab

Cu ajutorul hârtiei mai groase Epson SuperLab, detaliile şi culorile parcă prind viaţă. Bucură-te de cele mai îndrăgite amintiri, în calitate impecabilă. Acum te poţi convinge de calitatea hârtiei SuperLab la preţ introductiv!

Superlab_roman

 

Nr. bucăţi9x13 cm10x13 cmCel mai popular 10x15 cm13x18 cm
Comandă între 1-49 bucăţi0,89 RON1,05 RON1,05 RON1,69 RON
Comandă între 50-99 bucăţi0,83 RON0,89 RON0,89 RON1,49 RON
Comandă de peste 100 bucăţi0,60 RON0,75 RON0,75 RON + Cadou0,95 RON
Comandă de peste 200 bucăţi 0,60 RON0,69 RON0,69 RON + Cadou0, 85 RON

Încarcă-ţi fotografiile acum!

Începe adăugarea pozelor »
Cum ajunge la tine?

Cum ajunge la tine?

Comenzile tale plasate online îţi vor fi livrate prin firma de curierat rapid GLS, în 4-5 zile lucrătoare. Curierul rapid livrează de luni până vineri între orele 8-17.

Valoarea comenziiLivrat prin curierat GLS
Până la 150 Ron20 RON
Peste 150 RonGratuit
  • Livrarea produselor comandate se realizează prin curierat rapid.
  • Durata livrării este de 4-5 zile.
  • Te rugăm să bifezi intervalul orar când poți prelua comanda.
  • Livrarea se efectuează de luni până vineri între orele 08.00 - 17.00.

Ai nevoie de albume şi rame foto?

Albume foto

Albume foto

Poţi alege din peste 150 de modele, în funcţie de stilul şi mărimea pe care o doreşti. Mai departe în magazinul online »

Rame foto

Rame foto

Peste 600 de modele de rame foto disponibile în magazinul online. Descoperă-le! Mai departe în magazinul online »