Developare foto de calitate

Îți garantăm o prelucrare de calitate la developarea fotografiilor!

minosegi_fotokidolgozas

 

Colegii noștri prelucrează fiecare fotografie una câte una și dacă este nevoie retușează gratuit pentru un rezultat cât mai perfect.


În cursul retușării

- fixăm proporțiile potrivite

- corectăm culorile

- corectăm balansul alb

- culoarea pielii revine naturală

- fixăm contrastul potrivit

- dacă e necesar maximalizăm claritatea, ca să ai fotografii pline de viață!


 

Ne întâlnim des cu problema neproporționalității, astfel în cursul developării se pierd unele părți ale fotografiei. Noi nu îngăduim o astfel de neglijență, fixăm proporționalitatea în așa fel încât să nu se piardă nici un amănunt esențial. 

 

 

Deoarece la noi nu este automatizată procesul de developare, poți să ceri servicii extra de exemplu corecția ochilor roșii. Poți să te interesezi de tariful acestuia în momentul comenzii. roman_gomb.png 

 

 

Ce fel de hârtie fotog folosim?


La developarea fotografiilor folosim hârtie de fotografie de înaltă calitate de la Fuji. Poți să alegi dintre trei tipuri de hârtie la developarea oricărei mărimi. 

 

Fuji Cristal Archive Premium (hârtie de fotografie de 210 de grame)

Fotografiile imprimate pe hârtie Fuji Cristal Archive depășesc cu mult fotografiile imprimate acasă. Culorile rămân vii, fotografiile nu se îngălbenesc, nu se decolorează cu trecerea timpului. 

 

Fuji Supreme Extra (hârtie de fotografie de 270 de grame)

Dacă alegi hârtia de fotografie premium la developare vei regăsi culori mai vii și mai dense pe fotografii. Nuanțele negru-alb se vor prezenta perfect, iar stabilitatea fotografiei va fi foarte bună. 

 

Hârtia Pearl (perlată)

Fuji a dezvoltat în special pentru fotografii digitale hârtia perlată Pearl de o luminozitate aparte. Strălucirea hârtiei se datorează cristalelor de perlă ce se regăsesc pe suprafață. Ca rezultat aveți o calitate de imagine de încredere, fidelitatea perfectă a culorilor și chiar o nuanță de strălucire. 

 

Poți să alegi dintre developarea pe hârtie mată sau lucioasă

 

Care este diferența  între ei?

 

Ne întâlnim mai des cu prelucrarea fotografiilor pe hârtia lucioasă, recomandată pentru fotografii care nu vor fi răsfoite des. 

Pe hârtia mată nu se vede amprenta, astfel se poate lua în mână des, fără nici o grijă. 

Pe platforma de developare online poți alege dintre hârtia mată sau lucioasă. 

 

Completare totală sau proporții originale?
 

Prin procesul de „completare totală” imaginea va acoperi întreaga hârtie de fotografie, dar unele părți pot să dispară, deoarece proporțiile imaginii nu sunt identice cu dimensiunea hârtiei de fotografie. În acest caz nu putem accepta nici o reclamație ulterioară pentru părțile dispărute. 

Prin procesul ”proporții originale” fiecare parte al imaginii va apărea pe hârtia de fotografie, dar din cauza diferenței dintre proporții pe margine va fi o dungă albă. Merită să alegi această opțiune dacă prin completare totală ai pierde părți importante. Pentru fotografiile de 3:4, îți recomandăm developarea pe hârtie 10x13. 


În ce dimensiuni poți developa fotografiile?

merettabla

 roman_gomb.png