De ce să alegi Fotocartea Sooters?

Fotocartea Sooters îşi are originile în albumele de nunţi de calitate superioară premium, care pe vremuri au fost pregătite şi legate manual. Paginile fotocărţii Sooters sunt deasemenea lipite manual, pe h\rtie foto Fuji Crystal Archive (mat), astfel oferind un aspect atrăgător şi bogat.

Esenţa cărţii

Diferenţa dintre o fotocarte clasică şi o fotocarte Sooters constă în faptul că cel din urmă este: mai durabil, mai fin la atingere, şi are o structură de calitate excepţională. Este suficient să arunci o privire în interiorul unei astfel de fotocărţi, să vezi detaliile lipirii, a culorilor, a hârtiei şi a texturii, ca să te convingi şi tu.

Subţire sau lat?

Fotocărţile clasice sunt subţiri precum revistele. Nu au greutate şi sunt doar replici ale cărţilor. Însă Fotocartea Sooters este plină de caracter şi mult mai rezistentă.

Slab sau puternic?

Paginile unei fotocărţi clasice sunt slabe, se îndoiesc la fiecare răsfoire. Însă paginile unei fotocărţi Sooters sunt masive, stabile şi proiectate pentru uz intens.

Fragil sau solid?

Paginile unei fotocărţi clasice se încreţesc repede. Fotocartea Sooters însă îşi menţine rigiditatea, fiindcă paginile nu se îndoiesc.

Hârtie de ziar sau hârtie foto?

Deseori, la prelucrarea unei fotocărţi clasice se foloseşte aceeaşi hârtie ca şi ziarele. Fotocărţile Sooters însă sunt proiectate pe hârtie (mată) Fuji Crystal Archive, astfel obţinând un rezoltat strălucitor.

Pătat sau rezistent la pete?

Paginile fotocărţilor clasice parcă atrag petele. Paginile fotocărţilor Sooters însă au un strat de protecţie, care ţine departe petele, stropurile de apă şi zgârieturile.

Tipografie sau imprimare foto?

Imprimarea clasică laser sau cu cerneală foloseşte metoda CMYK. Aceste imagini sunt compuse din puncte care la urma lor vor alcătui poza. Această metodă însă niciodată nu va reda viaţa care se ascunde într-o fotografie de calitate.

Dacă ne uităm de-aproape la o astfel de poză, vom vedea defectele îndată. Chiar dacă sunt tipărite cu metoda „HD” de 4, 6 sau 8 ori, chiar şi acesta aparţine tehnologiei CMYK, având o gamă de culori limitată.

O imprimare reală a fotografiilor nu va folosi seminuanţe. În schimb, va utiliza procese chimice la developare, care au fost perfecţionate în ultimii 100 de ani. Astfel, rezultatul final este o imagine bogată, perfectă în amănunte şi plină de viaţă.

Clasic cu cleme sau cu aspect panoramic?

Fotocărţile clasice, în procesul de legare, pierd din partea interioară a paginilor, astfel fiind tăiate şi detalii din poze. Paginile fotocărţii Sooters însă au o deschidere orizontală totală, oferindu-ne o imagine panoramică perfectă.