Creare carte foto: decursul comenziifotókönyvkészítés otthonról
Ți-ar conveni o modalitate comodă? Editează acasă o carte foto

Dacă ai dori să-ți creezi propria carte foto, comod, de acasă, utilizează platformul online de creare carte foto gratuit
Este un soft de creare carte foto special prin care poți dovedi creativitatea și să-ți creezi o carte foto de vis. Poți personaliza cartea foto cu text, iar dacă te răzgândești în timpul editării poți încerca și alte fundaluri, elemente, fără a fi nevoit de reînceperea procesului. Cu ajutorul vizualizării 3D poți vedea exact cum va arăta cartea foto. 

Demersul creării carte foto 

Crează o carte foto din cele mai frumoase amintiri cu ajutorul platforma online și în 5 pași ai terminat!
fotókönyv készítés
Să fie vorba de o carte foto de nuntă, de ziua de naștere ori primele momente de la nașterea bebelușului, îți punem la dispoziție o mulțime de posibilități de editare și modele, pentru a crea o carte foto ideală. Utilizează platforma online de creare carte foto sau pentru o carte foto într-adevăr personalizată. 

Nu ai nevoie de cunoștințe speciale, software-ul te conduce pas cu pas de la încărcarea pozelor până la predarea comenzii. Cu ajutorul diferitelor posibilități de editare îți poți folosi creativitatea.

Poți alege din mai mult de 100 de fundaluri diferite și poți adăuga până la 378 de fotografii într-o singură carte foto!

Poți alege cu încredere curierul rapid

Termen de prelucrare/livrare: 5 zile 

 

 

 

Garanție 100%

WOW! Știai? Ai garanție 100%!

încearcă developarea fotografiei fără nici un risc

Sooters este prima firmă, care oferă garanția returnării banilor, nu doar pentru produse, ci și pentru serviciile acordate. Developăm fotografii de înaltă calitate, pe hârtie foto de calitate premium. Plătești doar dacă ești mulțumit de calitatea fotografiilor.

 

 

Cum poți să comenzi de pe sooters.hu în 4 pasuri simple?

În 5 minute ești gata și ziua următoare poți avea fotografiile în mână!

 1. Átvételi helyek
  Editeaza online

  Pentru a începe editarea online incarca pozele. Dacă ai nevoie de ajutor uită-te la Ajutorul video.

  alte detalii

 2. Válaszd ki a fényképeket
  Selectează
  fotografiile

  Decide care sunt fotografiile care dorești să pui în cartea foto! În funcție de tipul carte foto poți selecta între 10 și 378 de fotografii.

  alte detalii

 3. Crează-ți o carte foto
  Crează-ți
  o carte foto

  Poți colora cartea foto cu mai mult de 200 de fundale tematice , poți aranja fotografiile manual sau automat cu ajutorul programului.

  alte detalii

 4. Képrendelés
  Preluare
  carte foto

  Poți prelua cartea foto prin curier rapid GLS în 3-4 zile.

  alte detalii