Album foto

La Sooters poți alege dintre trei modele de albume foto ca fotografiile tale să fie expuse la cel mai bun loc:


 

 

Tradițional

 

Îți plac albumele foto tradiționale? Excelent! În cursul anilor s-a dovedit util albumul cu folie dublă care protejează fotografiile. Poți aranja fotografiile ușor și rapid, protejându-le astfel. Mai mult, la noi între albume foto găsești modele care au spațiu și pentru comentarii. 

 

Click pentru albumele foto tradiționale! 

Autocolant


Ești creativ? Ție își recomandăm modelul cu autocolant. Tu alegi locul fotografiilor, nu sunt acestea fixate și dacă vrei poți să decorezi sau să comentezi după bunul plac. După ce ai creat pagina o folie protectoare te ajută în păstrarea amintirilor. 


Click pentru albume foto autocolante


 

Cu colțuri foto

Dacă dorești să-ți aranjezi albumul după placul tău și ai destul timp, îți recomandăm albumul cu colțuri foto. Fotografiile fixate la colț rămân în locul lor și nu numai rezultatul dar și procesul de creare va fi interesant. 


Alege dintre albumele cu colțuri foto! 


 

Informații despre comandă

Dacă ți-ai ales albumul potrivit, îl poți comanda online sau ne poți vizita la sediul central și îl poți cumpăra personal.

- Dacă decizi să comanzi online, ai mai multe posibilități de preluarea comenzii:
- Poți alege serviciul de curier rapid, astfel vei primi albumul în 24 de ore, taxa fiind ... lei
- Poți ridica comanda de la oricare reprezentanță din țară, taxa fiind ... lei. Poți afla informații despre cea mai apropiată reprezentanță cu ajutorul platformei de căutare.
- În caz de comandă în valoare mai mare de ... lei livrarea și preluarea este gratuită.

 

 

Pe lângă albume foto ai nevoie și de rame foto? Click pentru oferte!

 

Garanție 100%

WOW! Știai? Ai garanție 100%!

încearcă developarea fotografiei fără nici un risc

Sooters este prima firmă, care oferă garanția returnării banilor, nu doar pentru produse, ci și pentru serviciile acordate. Developăm fotografii de înaltă calitate, pe hârtie foto de calitate premium. Plătești doar dacă ești mulțumit de calitatea fotografiilor.