Modele carte foto

Ți-ai imaginat deja ce fel de carte foto ți-ai dori? Ai în câteva foldere pierdute fotografii de nuntă sau de vacanță? Crează-ți o carte foto personalizată în care vei aduna amintirile frumoase! Ești curios de o carte foto tematică?

Cărți foto Sooters în diferite tematici


Esküvői 
fotókönyv

Carte foto nuntă

Cele mai fericite momente într-o carte foto exclusivă

Cui nu i-ar plăcea să evoce ce bine a arătat la ceremonia de nuntă sau cât de bine s-au distrat oaspeții la petrecere? Cu ajutorul cărții foto de nuntă poți să-ți aduci aminte oricând de atmosfera nunții!

Comandați o carte foto exclusivă cu amintirile din ziua cea mare, care va atrage un zâmbet pe fețe și cu trecerea anilor! În această carte foto puteți aranja toate fotografiile începând cu pregătirile, prin ceremonie și până la petrecere.

Puteți comenta fiecare fotografie, cu un citat care vă va reaminti și peste ani valoarea inegalabilă al acestor momente.
COMANDĂ »
Carte foto pentru 
bebeluș

Carte foto pentru bebeluș

Pentru primele momente ale bebelușului

A sosit bebelușul mult așteptat? Capturezi fiecare moment? Colectează-le într-o carte foto fermecătoare, iar peste ani veți reaminti de primul zâmbet, de primii pași.

Fiecare moment important va avea un loc în cartea foto, deoarece poți edita aproape 400 de fotografii cu efecte speciale și comentarii. Poți adăuga căte un comentariu la fiecare poză, recitind cu trecerea anilor vei avea o imagine clară despre momentele petrecute împreună. Poți alege din 100 de fundale pentru o carte foto personalizată doar pentru bebelușul tău!

COMANDĂ »
Carte foto de familie

Carte foto de familie

Cele mai frumoase momente într-un singur album

Momentele petrecute în familie peste câțiva ani devin cele mai dragi amintiri, nu lăsa să-se piardă! Adună cele mai bune fotografii de familie și aranjează-le într-o carte foto excepțională!

Poți alcătui o carte foto din doar 12 fotografii, dar cu cât mai multe fotografii vei adăuga cu atât cartea foto va arăta mai bine. În cartea foto poți aduna până la 400 de fotografii, astfel nu ești nevoit să excluzi nici un moment important. Cu ajutorul softului de editare carte foto poți să scrii și cuvintele care doar voi veți înțelege.
COMANDĂ »
Carte foto de voiaj

Carte foto de voiaj

Pentru vacanțe bine documentate

Peisaje ca-n povești, amintiri de neuitat, fotografii inegalabile ... Retrăiește momentele fericite al vacanței! Alege din fundalele noastre unice, editează 378 de fotografii într-o singură poveste, într-o singură carte foto! Vacanța petrecută în familie, cu prieteni este perioada cea mai fericită din întregul an, când avem parte de momente unice. Acestea sunt clipele odihnirii, ale distracției pe care poți evoca oricând. Pentru fotografii pline de viață, noi suntem atenți într-un mod deosebit la intensitatea culorilor și al imaginilor!

Adună-ți în propria carte foto imaginile cele mai memorabile din vacanță! Îți oferim mai multe posibilități de realizare. Alege din mai mult de 100 de fundaluri creative, din efectele speciale și cu ajutorul textelor adăugate vei realiza o carte foto într-adevăr minunat!
COMANDĂ »
Carte foto pentru 
zile de naștere

Carte foto pentru zile de naștere

Un cadou special pentru ziua specială

Oferă-i în cadou pentru cei dragi colecția amintirilor cele mai frumoase! Ești în criză de timp? La noi poți ridica cartea foto în ziua comenzii!

Poți personaliza perfect cartea foto cu ajutorul softului prin comentarii sau efecte speciale. Cu un cadou atât de special vei surprinde cu siguranță pe cel sărbătorit.

Crezi că ți-ar prinde bine ajutorul unui profesionist în editarea cărții foto? La sediul nostru colegii noștri stau la dispoziția ta, abia așteaptă să te ajute, iar cadoul poate fi gata într-o singură oră.
COMANDĂ »

Ai începe acum să proiectezi un carte foto?


Garanție 100%

WOW! Știai? Ai garanție 100%!

încearcă developarea fotografiei fără nici un risc

Sooters este prima firmă, care oferă garanția returnării banilor, nu doar pentru produse, ci și pentru serviciile acordate. Developăm fotografii de înaltă calitate, pe hârtie foto de calitate premium. Plătești doar dacă ești mulțumit de calitatea fotografiilor.

 

 

Cum poți să comenzi de pe sooters.hu în 4 pasuri simple?

În 5 minute ești gata și ziua următoare poți avea fotografiile în mână!

 1. Átvételi helyek
  Editeaza online

  Pentru a începe editarea online incarca pozele. Dacă ai nevoie de ajutor uită-te la Ajutorul video.

  alte detalii

 2. Válaszd ki a fényképeket
  Selectează
  fotografiile

  Decide care sunt fotografiile care dorești să pui în cartea foto! În funcție de tipul carte foto poți selecta între 10 și 378 de fotografii.

  alte detalii

 3. Crează-ți o carte foto
  Crează-ți
  o carte foto

  Poți colora cartea foto cu mai mult de 200 de fundale tematice , poți aranja fotografiile manual sau automat cu ajutorul programului.

  alte detalii

 4. Képrendelés
  Preluare
  carte foto

  Poți prelua cartea foto prin curier rapid GLS în 3-4 zile.

  alte detalii